U ponedjeljak 18. siječnja održana je rekreativna radionica o prehrani za osobe starije životne dobi kroz projekt “Zajedno u zajednici u Općini Drenje – briga za kvalitetan život osoba starije životne dobi”

Radionicu je vodila Veronika Bošnjaković, a cilj radionice bio je informirati osobe starije životne dobi o pravilnoj i zdravoj prehrani. Jedna od tema bila je pravilna raspodjela zdravih i nezdravih namirnica, kao i prednosti zdrave prehrane, odnosno nedostaci nezdrave prehrane. Osim prehrane, voditeljica je skrenula pozornost na važnost svakodnevne tjelovježbe. Korisne savjete iz radionice možete vidjeti  ovdje; “Radni materijal

Projekt “Zajedno u zajednici u Općini Drenje – briga za kvalitetan život osoba starije životne dobi” za cilj ima unaprijediti socijalnu uključenost i promicati pomirenje poslovnog i obiteljskog života pružajući podršku razvoju učinkovitih i uključivih socijalnih usluga. Kroz projekt će se pomoći starijima i nemoćnima kroz dvije godine, gdje će se organizirati aktivnosti na svakodnevnoj bazi, a iste uključuju rekreativne, kulturne, edukativne i druge društvene aktivnosti u prostorijama koje su prilagođene upravo ciljanoj skupini. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020., a ukupna vrijednost projekta je 1.499.975,00 kuna. Za više informacija kliknite ovdje.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Općine Drenje