Program predškole počinje s radom u utorak, 1. listopada 2019. godine.

Dječji vrtić Đakovo poziva roditelje čija će djeca pohađati program predškole u pedagoškoj godini 2019./2020. u gradu Đakovu, prigradskim naseljima Kuševac, Široko Polje, Selci Đakovački, Ivanovci, Piškorevci, Budrovci i Đurđanci te susjednim općinama; Strizivojna, Trnava, Levanjska Varoš, Drenje (i Potnjani), Viškovci te Gorjani (i Tomašanci) na RODITELJSKI SASTANAK.


Roditeljski sastanci bit će održani u prostoru u kojem će dijete pohađati program predškole, a prema rasporedu kojeg možete vidjeti na kraju članka. Termin roditeljskog sastanka je prvi termin održavanja predškole i taj dan molimo roditelje da dođu bez djece.

Ako niste sigurni kojem roditeljskom sastanku trebate prisustvovati, koju skupinu će pohađati vaše dijete ili u slučaju bilo kakvih drugih nejasnoća, molimo Vas obratite nam se na sljedeće kontakte (preporuka je putem e-maila):

  • Uprava vrtića: 031/811-305
  • e.mail: dvdakovo123@gmail.com

Radujemo se početku nove pedagoške godine i očekujemo Vaš dolazak na roditeljski sastanak gdje ćete se upoznati sa odgojiteljem/odgojiteljicom koja će provoditi program predškole, planom i programom rada te svim važnim detaljima vezano za program predškole.

Mjesto održavanja programa predškole (1. Polugodište)

  • Dv Botić – ponedjeljak, srijeda, petak 13.00-15.30
  • Drenje – ponedjeljak, srijeda, petak 12.45-15.15
  • Potnjani – ponedjeljak, srijeda, petak 15.45-18.15

Roditeljski sastanak je 2. listopada 2019.