Na samom ulazu u selo Mandićevac, u nedjelju 10. ožujka s početkom u 9:00 sati, održana je edukativno-pokazna vatrogasna vježba u kojoj su sudjelovala tri dobrovoljna vatrogasna društva s područja Općine Drenje: DVD Drenje, DVD Mandićevac i DVD Pridvorje.

Cilj vježbe bio je prikazati gašenje automobila pomoću pjene i vode te prikazati korištenje alata za tehničke intervencije prilikom razvaljivanja vrata i izvlačenja osoba iz plamtećih vozila.

U samoj vježbi sudjelovalo je 11 pripadnika DVD-a Drenje s dva vatrogasna vozila, 3 pripadnika DVD-a Mandićevac s jednim vozilom i 3 pripadnika DVD-a Pridvorje.

Vatrogasci su gasili dva plamteća vozila. Prvo vozilo gasili su pjenom pripadnici DVD-a Drenje, dok su drugo vozilo vodom gasili pripadnici DVD-a Mandićevac i DVD-a Drenje. Osim samog gašenja, svi prisutni vatrogasci imali su priliku isprobati korištenje alata za tehničke intervencije u ovakvim situacijama.

Vježba je odrađena uspješno, a osim samih vatrogasaca na njoj su bili prisutni načelnik Općine Drenje Slavko Dešić i zapovjednik PVZO Đakovštine Zlatko Mikešić.