Započeli su radovi na dugo očekivanom projektu Izgradnja i poboljšanje vodoopskrbnog sustava na uslužnom području Grada Đakova. Ovaj projekt obuhvaća izgradnju vodovodne mreže u naseljima Potnjani, Bračevci i Paljevina na području Općine Drenje.

Investitor ovog značajnog projekta je Đakovački vodovod d.o.o., dok su izvođači radova osječke tvrtke Crocus d.o.o. i Ato inženjering d.o.o. Projektant je Lidija Vračević, dipl.ing.građ., iz tvrtke Đakovo projekt d.o.o., a kvalitetu i tijek radova nadziru tvrtke Orion projekt d.o.o. i Slavonija projekt d.o.o. iz Vinkovaca, odnosno Županje.

Projektnu dokumentaciju pripremila je Općina Drenje uz pomoć Hrvatskih voda. Izgradnja se financira iz fondova Europske unije uz sufinanciranje Općine Drenje.

Ovaj projekt predstavlja važan korak ka unapređenju životnog standarda stanovnika ovih naselja, osiguravajući im pouzdan i kvalitetan pristup pitkoj vodi. Radujemo se što će završetak ovih radova doprinijeti boljoj kvaliteti života i održivom razvoju naše Općine.