U šestom dijelu serije članaka „Zaželi portreti“, predstavljamo posljednjih pet zaposlenica našeg projekta Zaželi bolji život u općini Drenje.

DUBRAVKA SLOVIĆ (44)
Prijavila sam se na projekt Zaželi zato što volim pomagati drugima, a posebno starijim i nemoćnim osobama. Mislim da će me to potpuno ispuniti i oplemeniti moj život. Isto tako ovaj će projekt obogatiti život starijih i nemoćnih osoba jer će imati nekoga tko ih stalno posjećuje i brine se o njima.

SILVIJA SUŠIĆ (40)
Radila sam u javnim radovama i Osatina Grupi. Za rad na projektu Zaželi prijavila sam se zato što želim pomagati starijima i nemoćnima. Projekt pridonosi boljem i kvalitetnijem životu svih nas. Nadam se da će zaživjeti te da ću i dalje u njemu sudjelovati.

MARTA TOMŠIĆ (47)
Radila sam više poslova (poljoprivreda, njegovateljica, krojačica, kuharica, dostavljač), a u međuvremenu sam bila domaćica. Ovaj posao mi mnogo znači, prvo financijski, a i u krugu sam svoje obitelji i ne moram putovati.

LJUBA VUJČIĆ (57)
Vedra sam i komunikativna osoba, stoga sam se i prijavila na Zaželi. Spremna sam dati svoj doprinos u projektu za kvalitetniji život korisnika i cjelokupne zajednice. Mnogo nam svima znači projekt i nadamo se da će zaživjeti.

ANKICA ZORBAS (37)
Za ovaj projekt sam se prijavila prvenstveno kako bih pomagala starijima i nemoćnima u kućanskim poslovima te da se ne osjećaju sami i napušteni. Isto tako da imaju s kime porazgovarati i da osjete toplinu u svom domu.