U petom dijelu serije članaka „Zaželi portreti“, predstavljamo sljedeće četiri zaposlenice našeg projekta Zaželi bolji život u općini Drenje.

MARTA MAJER (34)
Završila sam srednju ekonomsku školu, radila sam povremeno u sezonskim poslovima i u javnim radovima. Zaposlenje u sklopu projekta Zaželi smatram pozitivnim jer pomažemo i družimo se s korisnicima kojima je to potrebno, stječemo nove vještine, a i zarađujemo.

MARIJA PATAKI (59)
Kratko vrijeme sam radila u struci, ali zbog obiteljskih obveza prestajem s radom. Potom sam radila i na obiteljskom gospodarstvu. Niz godina brinula sam se za oca koji je bio osoba s invaliditetom, što me i potaknulo da se prijavim na projekt Zaželi. Volim se osjećati korisno i pomagati potrebitima.

MARINKA RAGUŽ (55)
Privremeno sam radila u javnim radovima. Ovaj projekt mi je omogućio ponovno zaposlenje. Nadam se da ću svojim radom i trudom pridonijeti boljem životu i sebi i korisnicima kojima pomažem. Volim pomagati starijim i nemoćnim ljudima.

MARGITA REŽNJAK (54)
Živim u Mandićevcu i brinem se o bolesnom suprugu. Projekt Zaželi mi doista omogućuje bolji život. Isto tako će omogućiti bolji i kvalitetniji život mojim korisnicima. Nadam se da će projekt zaživjeti i nakon isteka dvije godine jer će nam svima pružati sigurniju budućnost.