U četvrtom dijelu serije članaka „Zaželi portreti“, predstavljamo sljedeće četiri zaposlenice našeg projekta Zaželi bolji život u općini Drenje.

SANJA BRAČEVAC (51)


Živim u Drenju i dosad sam bila domaćica. Raduje me početak ovoga projekta zbog toga što ću biti korisna pomaganjem starijim i nemoćnim osobama. Naravno, kao zaposlena osoba bit ću i mnogo zadovoljnija.

SNJEŽANA HENC (49)


Rođena sam u Vukovaru, a danas živim u Potnjanima. Udana sam i majka troje djece. Za korisnike i sebe ovim zaposlenjem u projektu Zaželi želim ostvariti bolji i kvalitetniji život. Stoga hvala Općini Drenje na pruženoj prilici da se osjećam zadovoljnije i korisnije.

KATICA KRUNIĆ (50)


Zbog nedostatka radnih mjesta u Općini Drenje, kao mogućnost zaposlenja dosad sam imala samo sezonske poslove. Rad na projektu Zaželi donosi mi poboljšanju financijske situacije, a pomažem i doprinijeti našoj zajednici. I prije sam bila u kontaktu s većinom korisnika kojima pomažemo, pa sam se vrlo lako snašla.

ANICA LUCIJAK (38)


Završila sam srednju ekonomsku školu i radila većinom sezonske poslove. Ovaj projekt smatram pozitivnim, i za sebe koja pridonosim kućnom budžetu, i za korisnike jer dobivaju svakodnevnu skrb i malo društva.