U drugom dijelu serije članaka „Zaželi portreti“, predstavljamo sljedeće četiri zaposlenice našeg projekta Zaželi bolji život u općini Drenje.

ZORICA BOTIĆ (49)
Završila sam srednju školu i veći dio života bila sam domaćica, iako sam povremeno radila u javnim radovima. Živim u Potnjanima, komunikativna sam i prilagodljiva osoba koja voli pomagati ljudima. Ovaj projekt mi mnogo znači jer ću se osjećati korisno i ujedno ću doprinijeti svojoj zajednici.

ANITA BULUT (45)
Udana sam i majka dvoje djece. Završila sam srednju školu i kratko vrijeme radila u struci. Zbog životnih okolnosti prestajem s radom. Naime, kćer mi je stopostotni invalid i život posvećujem brizi o njoj. Budući da posjedujem iskustvo u radu s invalidnim osobama, ovaj projekt mi omogućuje da pomognem i starijim osobama, što me ispunjava velikim zadovoljstvom.

VESNA FEHIR (51)
U projekt Zaželi uključila sam se s nadom da ću pridonijeti boljem životu korisnicima i sebi. Cijeli život sam domaćica. Projekt mi omogućava da steknem obrazovanje, kojim ću biti od velike pomoći svojoj zajednici.

RUŽICA FRANJIĆ (44)
Dolazim iz mjesta Preslatinci. Radila sam u trgovini 19 godina, a prije početka rada na projektu Zaželi neko vrijeme bila sam nezaposlena. Zahvalna sam na tome što sam odabrana biti dio nečeg plemenitog, što mi donosi dobar osjećaj, ali i financijsku sigurnost.